Cursus Vrouw en Politiek

Publicatiedatum: 
6 apr 2017

Raadswerk, iets voor jou?

Voor je het weet is het al zover. De verkiezingen voor de gemeenteraad vinden over minder dan een jaar plaats, en wel op woensdag 21 maart 2018. Vanaf deze zomervakantie gaan de politieke partijen op zoek naar nieuw talent. Heb je ambitie om raadslid te worden, dan is dit het moment om je te verdiepen in de ins en outs van het raadslidmaatschap.

Doe mee aan de introductiecursus Vrouwen en Politiek

Speciaal hiervoor organiseren de vrouwelijke raadsleden uit de Venlose gemeenteraad een tweedaagse cursus. In 2 avonden wordt je bijgepraat over thema’s als: Wie is de baas binnen de gemeente, wat doet een raadslid en welke vaardigheden heb je beslist nodig?

Maar het is zeker niet alleen maar luisteren en kennis opdoen, we gaan natuurlijk ook interactief. Zo spelen de deelnemers aan de cursus onder andere een raadsvergadering na en staat een speeddate met de huidige vrouwelijke raadsleden op de rol.

De cursus bestaat uit 2 avonden, en wel maandag 8 en maandag 22 mei.
Beide avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen om 22.00 uur
Locatie: Stadskantoor, Hanzeplaats 1, begane grond.

Aanmelding noodzakelijk

We willen heel graag weten op hoeveel dames we kunnen rekenen. Wil je meedoen? Stuur dan uiterlijk 30 april een mailtje aan Ineke Hendrickx: inekehendrickx@ziggo.nl