John Spijksma

John Spijksma

J.C.G. (John) Spijksma
PvdA

telefoon: 06 144 589 97
E-mail: spijksma62@gmail.com

Facebook: John.Spijksma.Gemeenteraad.Venlo
Twitter: @John_Spijksma

John Spijksma (1962, Venlo) is sinds 2012 lid van de PvdA en zit sinds 2014 in de Venlose gemeenteraad.  In het dagelijkse leven werkt hij als zelfstandig adviseur aan Duurzame Inzetbaarheid van medewerkers in organisaties. Als raadslid houdt hij zich onder meer bezig met Financiën &  Bedrijfsvoering en Cultuur.  Daarnaast is hij intern lid van de Rekenkamer Venlo.

Zijn ambities als raadslid: “Venlo groeit door en voor mensen: We doen het samen! Ik vind het een eer als raadslid mee te bouwen aan onze leuke en succesvolle stad. Voor mij is dat een stad waar mensen kansen zien en kunnen benutten. Waar alle inwoners perspectief hebben en de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen zien.  Een stad ook waar mensen op elkaar kunnen rekenen bij tegenslag of gezondheidsproblemen.”   
“Daarnaast zet ik mij in voor cultuur. Cultuur maakt het bijzondere van Venlo tastbaar en dat is belangrijk voor onze stad . Het versterkt de trots van onze inwoners voor onze stad, vergroot en verzorgt de levendigheid én verleid mensen ertoe onze stad te bezoeken en er te komen wonen en werken.

Nevenfuncties:

  • Staffunctionaris Kwaliteitszorg Iselinge Hogeschool Doetinchem (betaald)
  • Zelfstand adviseur JSA (betaald)