Tugba Özkaya

Naam: Tugba Özkaya

Raadslid, Gemeenteraad
Fractielid, EENLokaal
Commissielid commissie sociaal, Commissie Sociaal
tugbaozkaya_83@hotmail.com

Algemeen

 

 

Tugba Ozkaya, geboren in 1983 in Venlo. “ ein ech Venloos maedje ” met een Turkse roots, getrouwd en mama van twee jongens.

 

Het midden in twee culturen opgroeien is voor mij geen zwakte maar eerder een sterkte geweest. Door van beide culturen de voor mij beste elementen te mixen heb ik mijn persoonlijkheid gevormd. Een persoonlijkheid die respect heeft voor ieder medemens, ongeacht cultuur, achtergrond, geloof of leeftijd, en waarbij eerlijkheid en rechtvaardigheid hoog in het vaandel staat.

 

Ik wil graag een positieve bijdrage leveren aan de samenleving binnen onze gemeente en wil rekening houden met de belangen van alle inwoners binnen de gemeente. Net zoals het belang van alle inwonersvan de gemeente Venlo op nummer 1 staat bij EENLokaal. Ik zet me graag in om de politiek en burgers met elkaar te verbinden, zodat we met zijn allen, samen een veilige, dynamische, en vooral een gelukkige leefomgeving kunnen creëren. EENLokaal is voor mij de partij waarbij de mens centraal staat. Ik sta ook voor een gelijke wereld met gelijke kansen voor iedereen, aandacht voor alle dorpen, wijken en kernen, passende zorg voor iedereen die dat nodig heeft, zorg voor onze ouderen, en extra zorg voor goede jeugdzorg; de jeugd is onze toekomst.

 

 

Ik streef naar tevreden en betrokken burgers binnen onze mooie gemeente Venlo.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Tugba Ozkaya

 

Nevenfuncties

 

Medewerker internationale kinderbijslag bij de SVB in Roermond (bezoldigd)

Functie historie

Heden

  • Actieve functie Raadslid, Gemeenteraad
  • Actieve functie Fractielid, EENLokaal
  • Actieve functie Commissielid commissie sociaal, Commissie Sociaal
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens