Duran Yildiz

Naam: Duran Yildiz

Raadslid, Gemeenteraad
Fractielid, EENLokaal
Commissielid commissie economie, Commissie Economie
duran@fractieeenlokaal.nl

Algemeen

1. Ik ben Duran Yildiz, 47 jaar oud en docent op School voor Praktijkonderwijs ‘ t Wildveld. Woonachtig in Blerick(Vossener) en van Turkse komaf.  Al 11 jaar gelukkig samen met Natasja en de trotse vader van mijn zoon Eray die inmiddels 21 jaar oud is.

 2. In 2022 ben ik voor de derde keer gekozen als raadslid. Ik heb gekozen voor EENLokaal omdat een lokale partij vaak meer vrijheid geeft en men niet beperkt wordt (of kan worden) door landelijke standpunten. Bovendien voel ik me erg thuis in het partijprogramma van EENLokaal waarin voornamelijk de leefbaarheid in de wijken, kernen en dorpen centraal staat.

 

3. Als raadslid wil ik graag mijn steentje bijdragen aan een veilige, schone, groene en kwalitatief hoogwaardige stad voor al onze inwoners die op hun eigen manier kunnen deelnemen aan de samenleving. Ik geloof in een inclusieve samenleving waarin niemand aan de kant staat en iedereen meetelt!

Nevenfuncties

Fulltime werkzaam(betaald) als ICT- coordinator en docent ICT op School voor Praktijkonderwijs bij stichting Onderwijsgroep Buitengewoon (bezoldigd)

Bestuurslid Alevitische Vereniging Venlo (onbezoldigd)

 

 

 

Functie historie

Heden

  • Actieve functie Raadslid, Gemeenteraad
  • Actieve functie Fractielid, EENLokaal
  • Actieve functie Commissielid commissie economie, Commissie Economie
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens