Leon Bastiaans

Naam: Leon Bastiaans

Raadslid, Gemeenteraad
Fractievoorzitter, Veur Groeët Venlo
Commissielid commissie economie, Commissie Economie
leon.bastiaans@vgvenlo.nl

Algemeen

Mijn naam is Leon Bastiaans gehuwd, 2 kinderen en 2 kleinkinderen. Ik ben geboren in Venlo een stad waar ik enorm "Gruéts" op ben. Ik ben niet alleen ondernemer, maar ook ondernemend. Ik heb een druk leven, maar toch zie ik de vele verenigingen waar ik lid van mag zijn, als uitlaatklep. Ik ben daar vaak ook al snel bestuurslid en geniet ontzettend van vergaderingen, met als doel ook iets te bereiken. Ik ben vaak voor vernieuwende ideeën en creativiteit.

Ik ben sinds 2019 politiek actief als lid van de Provinciale Staten voor de VVD, als woordvoerder Mobiliteit en Duurzaamheid. Prachtig om te doen! Maar natuurlijk geïnteresseerd in de overige dossiers. VVD past het meest bij mij omdat ik als mens veel waarde hecht aan de 5 kernwaarden nl, Vrijheid, Verantwoordelijkheid, Verdraagzaamheid, Sociale rechtvaardigheid en Gelijkwaardigheid.

Ik ben van mening dat de politici individueel hun stinkende best doen voor hun omgeving/kiezers. Aan de zijlijn roepen wat niet goed is, past niet bij mij. Daarom sta ik op en wil mij inzetten om mijn omgeving goed te houden en daar waar nodig beter.

Mijn voornaamste doel voor deze raadsperiode is om mee te bouwen aan meer vertrouwen in de politiek en politici. Democratie is een groot recht en we moeten dit koesteren. Het vertrouwen van onze burgers in de politiek is hierbij het fundament!

Nevenfuncties

  • Directeur eigenaar Leon Bastiaans Holding BV, LBMaterieel BV & VerduurZa (bezoldigd)
  • Voorzitter Stichting Openluchttheater de Doolhof (onbezoldigd)
  • Lid van Provinciale Staten Limburg (bezoldigd)

Functie historie

Heden

  • Actieve functie Raadslid, Gemeenteraad
  • Actieve functie Fractievoorzitter, Veur Groeët Venlo
  • Actieve functie Commissielid commissie economie, Commissie Economie
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens